hírességek

warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/lmbtkuta/hatter.hu/html/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Dátum: 
2016. július 4. (hétfő)
tv2
Megszólaló: 
Dombos Tamás

Novák Angéla, transznemű előadóművész úgy érzi, a fiatalabb generáció toleráns a ˝mássággal˝ szemben, de nagy általánosságban rosszabbodott a helyzet, ebben a politika is hibás. Ezért próbál minél több helyen szerepelni, hogy eloszlassa az előítéleteket. Az LMBTQ-közösség visszafogottabb tagjai is tartanak a szélsőségektől - őket is azért bátorítja a vonulásra, hogy ˝eggyel több normális ember legyen˝ kinn.

Dátum: 
2016. január 26. (kedd) 18:00 - 20:00
Könyvbemutató beszélgetés & dedikálás ✰ Steiner Kristóf - Kristóf Konyhája ✰

STEINER KRISTÓF ✰ KRISTÓF KONYHÁJA ✰ DEDIKÁLÁS ✰ KÖNYVBEMUTATÓ BESZÉLGETÉS SZŰCS PÉTERREL ✰ 2016 JANUÁR 26. 18.00 ✰ URÁNIA MOZI, BUDAPEST ✰ FIGYELEM, A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT

"A Kristóf Konyhája azért született, hogy megmutassa: főzni bizony bárki tud, és egy szempillantás alatt is lehet lenyűgözően finom, egészséges lakomákat rittyenteni."

Dátum: 
2016. február 6. (szombat) 23:00 - 2016. február 7. (vasárnap) 05:00
Women on Women - Hey Ladies

★ Destiny's Child ★ R. Kelly ★ Ashanti ★ Ciara ★

Február 6-án a legnagyobb r'n'b slágerektől fog dübörögni a Toldi.

Ladies ★ Pull up your pants ★

A város egyik legfelkapottabb meleg bulija, a Bazilika közvetlen szomszédságában elhelyezkedő felújított Toldi Klubban!

Helyszín: Toldi Klub, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38

Időpont: 2016. február 6. szombat 23:00.

Dátum: 
2013. február 23. (szombat) 20:00 - 23:00

SzivárványKvíz Vágó Istvánnal

LMBT történeti témájú kvízvetélkedő
Ha érdekel az LMBT történelem és kultúrtörténet, és játékos formában szeretnéd próbára tenni tudásod, játssz velünk!

Kvízjáték-vezető: Vágó István
Szervező: Szimpozion Egyesület

Időpont: 2013. február 23. 20:00
Helyszín: Krisztina tér 1. kcs. 107.

Dátum: 
2013. február 22. (péntek) 18:00 - 19:30

Beszélgetés Gobbi Hilda pályatársaival

Gobbi Hilda 2013-ban lenne 100 éves. A róla elnevezett leszbikus filmklubban, amely már hatodik éve működik, most rá emlékezünk. A legfontosabb filmes szerepléseit kortárs színművészek visszaemlékezései kísérik.

Kevin Clash

Már négy férfi vádolja Kevin Clash sztárbábos, a Szezám utcából világszerte ismert Elmo hangját, hogy szexuálisan kihasználta őket, amikor még fiatalkorúak voltak; az afroamerikai bábművész az apafigurát pótolta a törődésre és szeretetre éhes ifjak számára.

Renato Seabra
Carlos Castro
Renato Seabra és Carlos Castro

A maximálisan kiszabható 25 év börtönbüntetésre ítélte pénteken egy New York-i bíróság Renato Seabra portugál manökent, aki megmagyarázhatatlan dührohamában hihetetlen brutalitással megölte, majd egy dugóhúzóval kiherélte partnerét, a nála kétszer idősebb Carlos Castro neves homoszexuális portugál újságírót, médiaszemélyiséget, melegjogi aktivistát.

Lady Gaga szentpétervári koncertjén
Vitalij Milonov

Madonna után Lady Gagát is feljelentették az oroszországi Szentpéterváron, amiért ottani koncertjén a színpadról szót emelt a melegekért; az amerikai énekesnőt pénzbüntetésre ítélhetik, ha a bíróság elmarasztalja. Közben több száz neves orosz személyiség nyílt levélben szólította fel a szövetségi hatóságokat, hogy fosszák meg parlamenti mandátumától Vitalij Milonovot, aki homofób túlbuzgóságával "szégyent hozott Észak Velencéjére".

Jelenet a filmből
Matt Damon és Ben Affleck

Intim jelenetekben látható egymással két Oscar-díjas férfi nagyágyú, Matt Damon és Michael Douglas a Behind the Candelabra című tévéfilmben, amelyben szerelmespárt alakítanak. Damon az intim jelenetek forgatása után azt mondta, hogy partnere csodálatosan csókol. A filmsztár elárulta azt is, eddig pusztán csak azért nem volt hajlandó tagadni saját feltételezett homoszexualitását, mert nem akart olyan benyomást kelteni, mintha bármi probléma lenne a melegséggel.

A francia first lady tanú lesz az egyik legelső melegesküvőn, amelyet a melegházasság engedélyezéséről szóló törvény életbe lépése után tartanak; a volt first lady, Carla Bruni is közölte, hogy konzervatív férjével ellentétben támogatja a házassághoz és az örökbefogadáshoz való jog megadását az azonos nemű pároknak.

Hirdetés

Tartalom átvétel

Impresszum

© 2011-2016 Háttér Társaság

1132 Budapest, Csanády u. 4/B.
Telefon: (1) 238 0046, (1) 329 2670
Fax: (1) 799 8418
E-mail: hatter@hatter.hu

Adatvédelmi tájékoztató
Gyermekvédelmi tájékoztató