turizmus

A terjedő iszlamizálódás jegyében a marokkói hatóságok az utolsó pillanatban megtagadták az engedélyt egy 1564 meleg turistát és 869 főnyi személyzetet szállító sétahajótól, hogy kikössön Casablancában. Az MS Nieuw Amsterdam óceánjáró utasai szombaton értesítették a nemzetközi sajtóügynökségeket arról, hogy a tervekkel ellentétben mégsem köthetnek ki vasárnap a marokkói Casablancában, ahol egyebek közt felkeresték volna a néhai II. Hasszán király mauzóleumát. A kikötési engedély megvonásával egy "történelmi" esemény hiúsult meg: első ízben hajózott volna be egy mohamedán ország kikötőjébe egy sétahajó csupa homoszexuálissal a fedélzetén.

A homofób piktogramm

Botrány kerekedett Szlovéniában abból, hogy egy népszerű üdülőövezet idei nyári idegenforgalmi prospektusában homofób piktogrammal tüntették fel azokat a vendégfogadókat, ahol nem látják szívesen a homoszexuális turistákat. A "Homoseksualci nezazeljeni/Homosexuals unwanted" magyarázatú sajátos, valószínűleg a világon egyedülálló piktogramm három szálláshely mellett szerepelt.

A leleplező fotó

Elismerte a Dominikai Közösség nevű kicsiny karib-tengeri szigetországban letartóztatott amerikai meleg pár, hogy fényes nappal, a rakparton dolgozó emberek szeme láttára közösültek kabinjuk balkonján. "Igen, szexeltünk a balkonon. Basztunk" - vallotta be a korábban tagadott aktust Dennis Mayer és John Hart a Queerty című amerikai melegportálnak írt levelében. A két férfit március végén szedték le a helyi hatóságok az Atlantis Events meleg utazásszervező meleg kirándulókat szállító óceánjárójáról, amikor az kikötött a homoszexualitást tiltó Dominica szigetén. "Szeméremsértő aktussal" vádolták őket, de egy vádalku keretében végül csak meztelenkedés címén szabtak ki rájuk bírságot, majd elengedték őket.

Mariela Castro szexológus, Raúl Castro kubai elnök lánya azt szeretné, ha külföldi melegek turistaként csoportokban érkeznének Kubába májusban, hogy részt vegyenek a május 17-i homofóbiaellenes világnap rendezvényein, benne a havannai melegfelvonuláson - jelentette be a kubai fővárosban Joel Sanz, egy spanyol utazási iroda képviselője. Sanz szerint a Szexuális Nevelési Központ (CENESEX) befolyásos igazgatónője az utazási iroda segítségét kérte a meleg turistacsoportok beutaztatásához.

Csúnyán meghurcolták egy amerikai meleg sétahajó két utasát a Dominikai Közösség nevű kicsiny karibi szigetországban, volt brit gyarmaton a múlt héten, mert állítólag mások szeme láttára szexuális aktust végeztek az óceánjáró fedélzetén. A párt leszállították az óceánjáról, rabosították őket és egy nap múlva, pénzbírság fejében engedték szabadon őket. A rendőrségi őrizetben megalázóan bántak velük, és amikor a bíróságra vitték őket, a felhergelt tömeg majdnem meglincselte a párt.

Az egyik leghátborzongatóbb amerikai sorozatgyilkosság helyszíneire szervez túrákat egy utazási iroda a Wisconsin állambeli Milwaukee-ban. Jeffrey Dahmer kannibál- és nekrofilhajlamú homoszexuális csolokádégyári munkás 17 fiatal férfit gyilkolt meg 13 év alatt. Többek húsából evett, másokat holtukban is meggyalázott. 1991-ben elfogták, 15-szörös életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, de a fegyházban egy rabtársa 1994-ben agyonverte.

Közel 400 homoszexuálissal a fedélzetén kötött ki az Azamara Quest luxus óceánjáró Keelung észak-tajvani kikötőben, ahol meleg fogadtatásban részesítették a maga nemében az eddigi legnagyobb ilyen vendégsereget - adta hírül büszkén vasárnap a CNA tajvani hivatalos hírügynökség.

Hirdetés

Tartalom átvétel