Daniel Radcliffe

Nem jelentenek problémát a melegszexjelenetek Daniel Radcliffe, a Harry Pottert alakító fiatal brit filmsztár számára, aki Allen Ginsberg homoszexuális költőt, a beatnemzedék úttörőjét alakítja legújabb filmjében.

Daniel Radcliffe az Attitude melegmagazin címlapján

Az élet minden területén egyenjogúsítani kell a melegeket, beleértve a házasságot is - jelentette ki Daniel Radcliffe, a világ leghíresebb varázslótanoncát alakító angol színész egy interjúban, amelyet az Attitude brit melegmagazinnak adott. 'Harry Potter' tagadta, hogy maga is meleg lenne, de azt mondta, hogy melegként Ryan Goslingra gerjedne.

A melegek hőse lett Daniel Radcliffe

A valóságban is hőssé nyilvánította a Trevor Project jótékonysági szervezet Daniel Radcliffe-et, a varázslótanonc Harry Pottert megformáló brit színészt.
Radcliffe júniusban New Yorkban veheti át a Hero Awardot (Hős díjat) az öngyilkosság veszélyének kitett homoszexuális fiatalokkal foglalkozó amerikai jótékonysági szervezettől.

Tyler Clementi
Öngyilkos meleg amerikai tinik
Tim Gunn

Világsztárok csatlakoztak Amerikában egy öngyilkosságmegelőző programhoz, miután ismertté vált, hogy csak szeptemberben legalább 4 meleg tinédzser vetett véget az életének lelketlen társai zaklatása miatt.

Meleg fiatalok öngyilkosságát megakadályozni hivatott telefonos segélyszolgálat támogatója lett Daniel Radcliffe, a Harry Pottert alakító fiatal brit színész.

Daniel Radcliffe az Attitude címlapján
Daniel Radcliffe-et lesmárolja egy férfi hódolója
Daniel Radcliffe meztelenül az Equusban

A Harry Pottert alakító színész utálja azokat, akik utálják a melegeket. Ezt maga Daniel Radcliffe tárta fel az egyik legnagyobb brit melegmagazinnak, az Attitude-nak adott interjúban. A húszéves világhíresség közölte: gyűlöl mindenkit, aki "homofób beállítottságú".

Radcliff melegcsókja
Radcliff melegcsókja

Homoszexuális csókban forrt össze egy férfirajongójával Daniel Radcliffe angol színész, Harry Potter filmbeli alakítója vasárnap este Londonban egy díjátadó ünnepségen.

Hirdetés

Tartalom átvétel

Impresszum

© 2011-2014 Háttér Társaság

1380 Budapest, Pf. 1055
Telefon: (1) 238 0046, (1) 329 2670
Fax: (1) 799 8418
E-mail: hatter@hatter.hu