19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál | Háttér Társaság

19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál

19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál
Programtípus: 
beszélgetés, filmvetítés, szabadidő

19. BUDAPEST PRIDE LMBTQ FILMFESZTIVÁL – ÉREZD MAGAD OTTHON!

2015. január 13–18. között újra a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) filmeké lesz a főszerep Budapesten, ugyanis elindul a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál. Az eseményen több mint 30 film, többek között hazánkban elsőként bemutatott díjnyertes alkotások, izgalmas dokumentumfilmek, rövidfilmek, kerekasztal beszélgetések és játékok várják a közönséget.

A filmfesztivál most először rendhagyó helyszínen fogadja az érdeklődőket: a mozitermet egy intimebb, közvetlenebb környezet váltja fel, hiszen a Gozsdu udvarban található Kolor és a Dohány utcai Hátsó Kapu ad otthont az eseménysorozatnak.

Az otthon ott van, ahol a barátok és a jó hangulat. A filmfesztivál új helyszínén mindenki önmaga lehet, elengedheti magát egy biztonságos, szinte otthoni környezetben mozizva együtt barátokkal és ismeretlenekkel. Ezért is kapta a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál az „Érezd magad otthon!” szlogent.

Hogy valóban autentikus házimozi élményt éljen meg a néző, arról nem csak a kellemes környezet, de a fesztivál ideje alatt megrendezett számos játék és klasszikus közösségi program is gondoskodik majd.

A Budapest Pride a filmszerető közönségnek most bérletvásárlási lehetőséggel is kedveskedik: négy film áráért öt előadást nézhet meg az, aki előre megvásárolja bérletét a fesztiválra.

Jegyárak / Tickets
A Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál Kolorban és Hátsó Kapuban megrendezett vetítéseire a jegyár 800 Ft. A Hátsó Kapuban látható Rövidfilm szekciónk vetítéseire a belépés ingyenes; az ajánlott adomány összege 500 Ft. A beszélgetéseken a részvétel ingyenes.
A Fogas Házban tartandó szombati bulira a belépés éjfél előtt 1000 Ft, éjfél után 1500 Ft.

A buli teljes bevételét a Budapest Pride Fesztivál szervezésére fordítjuk. Gyere el te is, támogasd a Fesztivált és bulizz velünk egy nagyot!

A részletes program és a bérletvásárlás helyszíne megtalálható a fesztivál Facebook oldalán, illetve a Budapest Pride hivatalos honlapján is.

Témák