Öngyilkos lett a tévében leleplezett meleg pap

Öngyilkos lett egy olasz katolikus pap, akinek homoszexuális közeledését egy fiatalhoz a tévében leplezték le rejtettkamerás felvétellel. Az 51 éves S. R. egy vasúti szerelvény elé vetette magát a minap a Milánó-Velence vonalon.

Az Italia 1 olasz tévécsatorna a homoszexualitást oly vehemensen ostorozó katolikus egyház kétszínűségét akarta leleplezni, amikor titokban készült kompromittáló felvételt sugárzott az észak-olaszországi Caravaggio Mária-kegytemplomának papjáról.

A televízió "Hiénák" című műsora egy önmagát homoszexuálisnak és fiatalkorúnak kiadó színészt küldött a paphoz, miután egy bergamói fiú jelezte, hogy a pap szexuálisan zaklatta őt, amikor elment hozzá, hogy felfedje előtte családi problémáit.

A színésznek sikerült már pár perc alatt lépre csalnia a papot: miután megvallotta neki állítólagos homoszexuális hajlamait, az átölelte és megpróbált csókolózni vele.

Az adás után a cremonai érsek leváltotta és pszichológiai-spirituális terápiára küldte a Masano di Caravaggióban született klerikust.

Hatter.hu

Hirdetés

Impresszum

© 2011-2016 Háttér Társaság

1132 Budapest, Csanády u. 4/B.
Telefon: (1) 238 0046, (1) 329 2670
Fax: (1) 799 8418
E-mail: hatter@hatter.hu

Adatvédelmi tájékoztató
Gyermekvédelmi tájékoztató