Megint meleg államtitkár a MeH-ben | Háttér Társaság

Megint meleg államtitkár a MeH-ben

A Gyurcsány-kormány után a Bajnai-kormánynak is van homoszexualitását nyíltan vállaló államtitkára. Sebián-Petrovszki Lászlónak egy "celeb" a társa, aki nem más, mint az énekes Sugár Bertalan, azaz Bery.

A Bors fedezte fel a Miniszterelnöki Hivatal honlapján a vagyonnyilatkozatokat böngészve, hogy Sebián-Petrovszki, akit július 15-én neveztek ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda operatív működéséért felelős szakállamtitkárrá - egy másik férfit nevezett meg házas-, illetve élettársaként.

A 32 éves szakállamtitkár, a Magyar Politikatudományi Társaság alelnöke a bulvárlapnak elmondta: fel sem merült, hogy üresen hagyja a házas-/élettársra vonatkozó rubrikát a nyilatkozatban. Azt mondta, hogy nyíltsága nem áll összefüggésben Szetey Gábor, a Gyurcsány-kormány személyügyi államtitkárának comingoutjával, mivel ő tizenéves kora óta mindig, minden helyzetben vállalta, hogy meleg.

Azt mondta, hogy mássága miatt soha nem érte atrocitás munkája során, bár elképzelhetőnek tartja, hogy azon kívül most majd érik támadások.

Az államtitkárnak négy éve társa Sugár Berci, a 31 éves popsztár, aki már két éve felvállalta melegségét a nyilvánosság előtt.

A Bors úgy tudja, hogy tervezik élettársi kapcsolatuk bejegyeztetését, de majd csak Bery új, szeptemberben megjelenő lemezének elkészülte után.

Hatter.hu

Témák