Ladányi Ádám a legszebb magyar meleg férfi | Háttér Társaság

Ladányi Ádám a legszebb magyar meleg férfi

Ladányi Ádám lett a budapesti Moulin Rouge-ban péntek éjjel megrendezett Mr. Gay Hungary 2007 verseny győztese. A harmadik alkalommal megrendezett gálán a 25 éves fiút a közönség és a zsűri együttes döntése alapján választották meg Magyarország legszebb meleg férfijának. Az első helyezett egy évig birtokolja a Mr. Gay Hungary címet, és az azzal járó jogart.

A fővárosi gála házigazdái Palotás Petra műsorvezető és Nicole, a Club Bohemian Alibi transzvesztita dívája voltak, fő szervezője pedig a Club Bohemian Alibi, Budapest ismert meleg szórakozóhelye. Nicole az utolsó "felvonásban" Marilyn Monroe-ként lépett színpadra, a közönség nagy ovációja közepette.

A show a hagyományos szépségversenyek forgatókönyve szerint zajlott: a nyolc döntős fiú négyszer, különböző ruhákban lépett színpadra. Elsőként hétköznapi utcai viseletben mutatkoztak, majd ezt követte a lakkból és bőrből készült úgynevezett "fétis öltözet". A harmadik körben fehérneműben, a negyedikben pedig fürdőruhában mutatták meg magukat a versenyzők.

A verseny szünetében három dal erejéig színpadra lépett Desiré Dubounet, a Club Bohemian Alibi tulajdonosa és a Mr. Gay hazai licensztulajdonosa.

A zsűriben Gáspár Bea, Gáspár Győző felesége, Keleti Györgyi modell, Dominik Robert sminkmester, Gyöngyösi Nándor, a tavalyi Mr. Gay Hungary és Mr. Gay Europe győztese, valamint Desiré Dubounet foglaltak helyet.

A rendezvény médiafőnöke az MTI-nek elmondta, hogy az idei rendezvényt sikerült kimozdítani a meleg szórakozóhelyek falai közül, hozzátéve, hogy a Moulin Rouge-ban teltház előtt megtartott show ezzel megszerezte a megérdemelt rangot és hírnevet.

A versenyre már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a válogatás: a döntős csapat összetételét mintegy hatvan jelentkező közül felerészt a közönség sms-ei, felerészt a zsűri szavazatai alapján választották.

A tavalyi verseny győztesét, Gyöngyösi Nándort nemcsak Magyarország, hanem Európa legszebb meleg fiújának is választották Amszterdamban, és a Palm Springs-i világversenyen közönségdíjat kapott.

Az idei Mr. Gay Europe versenynek Magyarország ad otthont. Az augusztus 2. és 5. között megrendezésre kerülő fesztiválon a megmérettetésen kívül színes programok, és olyan fellépők is várják a közönséget, mint Boy George brit popsztár és lemezlovas.

Forrás: MTI

Témák