Kit jelölnél az idei Háttér-díjra? Írd meg nekünk, ki tette a legtöbbet az LMBTQI közösségért!

témák:
Háttér-díj

Szerinted ki az a személy Magyarországon, aki a legtöbbet tette a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszexuális emberekért, valamint az LMBTQI közösségért?

[title]Idén is meghirdetjük a Háttér-díj jelölési felhívását. Nevezz meg olyan személyt, aki szerinted érdemes a díjra! Jelölési határidő: 2017. május 22.

Jelölésedet a hatter@hatter.hu hivatalos e-mail címünkre várjuk egy rövid indoklás kíséretében, melyben kifejted, hogy miért az adott személyt tartod a legérdemesebbnek a Háttér-díjra! Jelölted csak magánszemély lehet.

A beérkező jelölésekből a Háttér Társaság ügyvivői testülete választja ki az öt legalkalmasabb személyt, akik közül aztán a korábbi Háttér-díjazottak szavazással döntik el, ki legyen a 2017-es év Háttér-díjasa.

A Háttér Társaság 2005 óta adja át a Háttér-díjakat azoknak a személyeknek, akik sokat tettek a magyarországi LMBTQI közösségért. A díjakat első alkalommal a Háttér Társaság tizedik születésnapján, az Aranytíz Művelődési Házban; azóta pedig hagyományosan a Budapest Pride megnyitóján nyújtjuk át. A kitüntetettek 2013 óta egy speciális, üvegből készült díjat vehetnek át, amelyet Ábel Tamás üvegművész tervezett.

A korábbi évek Háttér-díjazottainak listáját honlapunkon megtalálod.

 

Hirdetés

Impresszum

© 2011-2016 Háttér Társaság

1132 Budapest, Csanády u. 4/B.
Telefon: (1) 238 0046, (1) 329 2670
Fax: (1) 799 8418
E-mail: hatter@hatter.hu

Adatvédelmi tájékoztató
Gyermekvédelmi tájékoztató